hoe prostaat melken

Net zoals vrouwen een Gspot hebben, hebben mannen een soortgelijke genot spot.
Deze spot noemen we de Pspot, met andere woorden de prostaat spot.
Het masseren van de prostaat noemen we ook wel Prostaat melken.
Dit gevoel is voor een man vele malen intenser dan bijvoorbeeld een handjob met een happy end, het is ook veel intiemer voor een man, omdat voor een keer niet hij bij iemand binnendringt, maar iemand juist in zijn lichaam.
Prostaat melken is zowel voor Gay,bi en hetero mannen, en kan door mannen en vrouwen worden uitgevoerd.
Alleen is het wel aan te raden dat vrouwen hun nagels netjes geknipt hebben en geveild, Je zou toch niet willen dat het bloed uit je anus komt zetten tijdens het melken.
In den beginne.
Behalve als je een fetish hebt zoals bijvoorbeeld coprolangie(poepseks dus), is het wel handig om je anaal te spoelen met een anaaldouche , om resten van ontlasting weg te spoelen.
Mannen worden er net zoals vrouwen niet gelukkig van als er droog zo wat naar binnen gepropt word, Dus olie is het motto, eerst lekker even goed invetten en de weg vrijmaken voordat je als een kraker je doel bestormt.
Begin dan ook rustig, masseer eerst rustig zijn kontgaatje, of lik hem lekker zodat hij vast kan wennen aan het gevoel dat zijn kontgaatje straks bezoek gaat krijgen. In geval van likken, kun je dit beter doen voor je het met olie insmeert, zodat je mond niet achteraf op een bourgondisch vreetfestijn lijkt.
Ok, je partner ligt waarschijnlijk ondertussen al te kreunen en kronkelen van genot.
Nu word het tijd voor het echte werk. Voorkeur op zicht heeft een rubber/latex handschoen maar zonder kan het ook natuurlijk. Steek nu 1 vinger om te beginnen zachtjes in zijn kontje en neem even rust zodat hij aan het gevoel kan wennen.
Na een tijdje haal je hem er een paar keer even in en uit en je zult merken dat dit steeds makkelijker gaat.
Op naar vinger 2.
Dit kan even schrikken en slikken worden, maar is ook wel weer een goede les voor het vervolg voor wat vrouwen af en toe ervaren bij gehaaste mannen.
Zelfde verhaal, Langzaam druk je je vingers bij hem naar binnen, dit zal even zwaar kunnen zijn voor hem, of zelfs heel erotisch werken omdat er een grote kans bestaat dat dit de eerste keer is van zijn leven.
Nu voel je als het goed is een iets zachte knobbel net om het hoekje bij de ingang, dit is je target, hier ga je zo voor.
Maar eerst nog even rustig beginnen totdat je voelt dat de spanning rond je vingers iets voelt afnemen en hij ontspant, wat aangeeft dat hij klaar is om te masseren.
Er zijn verschillende manieren om zijn P-spot te masseren/melken, denk aan de kom hier beweging , of je vinger een beetje naar binnen en buiten over zijn prostaat heen te laten glijden, Maar dit is iets wat jullie samen kunnen gaan uitzoeken wat hij heel lekkerste vind en het meest van geniet.

hoe kan ik poepen voorkomen tijdens prostaat melken ?
Zorg dat je al vooraf je darmen hebt gespoeld met een klysma bijvoorbeeld.

kan prostaat massage leiden tot ejaculatie?
Sterker nog het kan zorgen voor de meest intense multi orgasmen.

hoe werkt een prostaatmassageapparaat?
Ik ga later schrijven over de prostaat vibrator.

Hoe masseer ik mijn eigen prostaat ?
Met je vingers is het mogelijk, moet je alleen wel een beetje lenig zijn, maar anders gebruik je een prostaat dildo.

Is een prostaat massage goed?
Ja zeker, vandaar dat er zelfs een prostaatmassagetherapie bestaat.

Kun je van het masseren van je prostaat een blaasontsteking krijgen ?
Nee, ondanks dat je wel het gevoel van aandrang tot plassen en poepen kun hebben, is een blaasontsteking niet hetgene waar je bang voor hoeft te wezen